- 阅读理解A
题干:Thoughoftenviewedasaproblemforwesternstates,thegrowingfrequencyofwildfiresisanationalconcernbecauseofitsimpactonfederaltaxdollars,saysProfessorMaxMoritz,aspecialistinfireecologyandmanagement.In2015,theUSForestServiceforthefirsttimespentmorethanhalfofits$5.5billionannualbudgetfightingfires—nearlydoublethepercentageitspentonsuchefforts20yearsago.Ineffect,fewerfederalfundstodayaregoingtowardstheagency’sotherwork—suchasforestconservation,watershedandculturalresourcesmanagement,andinfrastructureupkeep—thataffectthelivesofallAmericans.Anothernationwideconcerniswhetherpublicfundsfromotheragenciesaregoingintoconstructioninfire-pronedistricts.AsMoritzputsit,howoftenarefederaldollarsbuildinghomesthatarelikelytobelosttoawildfire?“It’salreadyahugeproblemfromapublicexpenditureperspectiveforthewholecountry,”hesays.”Weneedtotakeamagnifyingglasstothat.Like,“Waitaminute,isthisOK?”“Dowewantinsteadtoredirectthosefundstoconcentrateonlower-hazardpartsofthelandscape?”SuchaviewwouldrequireacorrespondingshiftinthewayUSsocietytodayviewsfire,researcherssay.Foronething,conversationsaboutwildfiresneedtobemoreinclusive.Overthepastdecade,thefocushasbeenonclimatechange—howthewarmingoftheEarthfromgreenhousegasesisleadingtoconditionsthatworsenfires.Whileclimateisakeyelement,Moritzsays,itshouldn’tcomeattheexpenseoftherestoftheequation.“Thehumansystemsandthelandscapesweliveonarelinked,andtheinteractionsgobothways,”hesays.Failingtorecognizethat,henotes,leadsto“anoverlysimplifiedviewofwhatthesolutionsmightbe.Ourperceptionoftheproblemandofwhatthesolutionisbecomesverylimited.”Atthesametime,peoplecontinuetotreatfireasaneventthatneedstobewhollycontrolledandunleashedonlyoutofnecessity,saysProfessorBalchattheUniversityofColorado.Butacknowledgingfire’sinevitablepresenceinhumanlifeisanattitudecrucialtodevelopingthelaws,policies,andpracticesthatmakeitassafeaspossible,shesays.“We’vedisconnectedourselvesfromlivingwithfire,”Balchsays.“Itisreallyimportanttounderstandandtryandteaseoutwhatisthehumanconnectionwithfiretoday.”
题目: Moritz calls for the use of “a magnifying glass” to(). - A 、raise more funds for fire-prone areas
- B 、avoid the redirection of federal money
- C 、find wildfire-free parts of the landscape
- D 、guarantee safer spending of public funds

扫码下载亿题库
精准题库快速提分
参考答案【正确答案:D】
本题目为具体细节题。根据题干的关键词a magnifying glass和大写字母Moritz定位到第四段第二句,目的就是最后一句。本句提到“to redirect those funds”,基金重新引导,本段首句也提及a huge problem from a public expenditure。正确答案D的guarantee safer spending是对这两句的完全概括,讨论公共基金更好的花费问题。干扰项A提到fund,但未说raise more,添加无关内容;选项B与原文刚好相反,不是avoid避免;选项C是对原文lower-hazard parts of the landscape的偷换概念。
您可能感兴趣的试题- 1 【单选题】Movie directors use music to()the action on the screen.
- A 、contaminate
- B 、compliment
- C 、contemplate
- D 、complement
- 2 【单选题】The term "glass ceiling" was first used by the Wall Street Journal to describe the apparent barriersthat prevent women from reaching top of the corporate().
- A 、seniority
- B 、superiority
- C 、height
- D 、hierarchy
- 3 【填空题】We often_____ (use) a recorder in our English class.But we_____ (not use) it tomorrow,because there_____ (be) something wrong with it.
- 4 【阅读理解A】 According to Tronick, kid’s use of screens may().
- A 、give their parents some free time
- B 、make their parents more creative
- C 、help them with their homework
- D 、help them become more attentive
- 5 【阅读理解A】 While admitting that climate is a key element, Moritz notes that().
- A 、public debates have not settled yet
- B 、fire-fighting conditions are improving
- C 、other factors should not be overlooked
- D 、a shift in the view of fire has taken place
- 6 【阅读理解A】 The overly simplified view Moritz mentions is a result of failing to().
- A 、discover the fundamental makeup of nature
- B 、explore the mechanism of the human systems
- C 、maximize the role of landscape in human life
- D 、understand the interrelations of man and nature
- 7 【阅读理解A】 According to the text, which of the following is NOT a use for a hydrophone?()
- A 、To listen to the sound of undersea fauna
- B 、To search for unknown species of fish and other creatures
- C 、To monitor the passing of surface vessels
- D 、To detect submerged submarines
- 8 【写作】Directions:Restrictions on the use of plastic bags have not been so successful in some regions. " White Pollution" is still going on. Write a letter to the editor(s) of your local newspaper to give your opinions briefly, and make two or three suggestions.
- 9 【阅读理解A】With the increased use of high-tech communications equipment, businesspeople_____.
- A 、have to get familiar with modern technology
- B 、are gaining more economic benefits from domestic operations
- C 、are attaching more importance to their overseas business
- D 、are eager to work overseas
- 10 【阅读理解A】The author believes that the use of assertive language by young Japanese women is_____·
- A 、a sure sign of their defeminization and maturation
- B 、an indication of their defiance against social change
- C 、one of their strategies to compete in a male-dominated society
- D 、an inevitable trend of linguistic development in Japan today
热门试题换一换
- 除非能保证四个小时的睡眠,否则大脑将不能得到很好的休息;除非大脑得到很好的休息,否则第二天大部分人都会感觉到精神疲劳。 如果上述断定真,以下哪项也一定是真的()。
- 某班有一位同学做了好事没留下姓名,他是甲、乙、丙、丁四人中的一个。当老师问他们时,他们分别这样说:甲:这件好事不是我做的。乙:这件好事是丁做的。丙:这件好事是乙做的。丁:这件好事不是我做的。这四人中只有一人说了真话,请你推断出是谁做了好事()。
- 假期收入作为一年中第四季度发生的总销售额,决定了许多零售行业经济上的成功或失败。卡酷作为一家仅销售一种款式相机的零售商,就是一个很好的例子。卡酷的假期收入平均占到其每年总收入的1/3和其年利润的一半。 如果以上的叙述是正确的,依据这些叙述,下面哪种关于卡酷的说法也必定是正确的()。
- 鸽子走路时,头部并不是有规律地前后移动,而是一直在往前伸。行走时,鸽子脖子往前一探,然后,头部保持静止,等待着身体和爪子跟进。有学者曾就鸽子走路时伸脖子的现象做出假设:在等待身体跟进的时候,暂时停止的头部有利于鸽子获得稳定的视野,看清周围的事物。 以下哪项如果为真,最能支持上述假设()。
- 在一次聚会上,10个吃了水果色拉的人中,有5个很快出现了明显的不适。吃剩的色拉立刻被送去检验。检验的结果不能肯定其中存在超标的有害细菌。因此,食用水果色拉不是造成食用者不适的原因。 如果上述检验结果是可信的,则以下哪项对上述论证的评价最为恰当()。
- 某公司从张、王、关、何、江、李和马这7名生产部门员工中挑选4名参加生产技术研讨会,挑选必须符合下列条件: (1) 张或王有一人参加,但二人不能都参加; (2) 江或李有一人参加,但二人不能都参加; (3) 如果江参加,则关参加; (4) 除非王参加,否则马不参加。 如果何不参加该研讨会,则参加的员工必然包括以下哪两名()。
- In the author's opinion, America’s health system is_____.
- The best title for the text may be_____.
亿题库—让考试变得更简单
已有600万用户下载
B0LMk
