- 阅读理解A
题干:Biologistsestimatethatasmanyas2millionlesserprairiechickens—akindofbirdlivingonstretchinggrasslands—oncelentredtotheoftengraylandscapeofthemidwesternandsouthwesternUnitedStates.Butjustsome22,000birdsremaintoday,occupyingabout16%ofthespecies’historicrange.ThecrashwasamajorreasontheU.SFishandWildlifeService(USFWS)decidedtoformallylistthebirdasthreatened.“Thelesserprairiechickenisinadesperatesituation,”saidUSFWSDirectorDanielAshe.Someenvironmentalists,however,weredisappointed.Theyhadpushedtheagencytodesignatethebirdas“endangered”,astatusthatgivesfederalofficialsgreaterregulatorypowertocrackdownonthreats.ButAsheandothersarguedthatthe“threatened”taggavethefederalgovernmentflexibilitytotryoutnew,potentiallylessconfrontationalconservationsapproaches.Inparticular,theycalledforforgingclosercollaborationswithwesternstategovernments,whichareoftenuneasywithfederalactionandwiththeprivatelandownerswhocontrolanestimated95%oftheprairiechicken’shabitat.Undertheplan,forexample,theagencysaiditwouldnotprosecutelandownerorbusinessesthatunintentionallykill,harm,ordisturbthebird,aslongastheyhadsignedarange—widemanagementplantorestoreprairiechickenhabitat.NegotiatedbyUSFWSandthestates,theplanrequiresindividualsandbusinessesthatdamagehabitataspartoftheiroperationstopayintoafundtoreplaceeveryacredestroyedwith2newacresofsuitablehabitat.Thefundwillalsobeusedtocompensatelandownerswhosetasidehabitat.USFWSalsosetaninterimgoalofrestoringprairiechickenpopulationstoanannualaverageof67,000birdsoverthenext10years.AnditgivestheWesternAssociationofFishandWildlifeAgencies(WAFWA),acoalitionofstateagencies,thejobofmonitoringprogress.Overall,theideaistolet“states”remaininthedriver’sseatformanagingthespecies,Ashesaid.Noteveryonebuysthewin-winrhetoric.SomeCongressmembersaretryingtoblocktheplan,andatleastadozenindustrygroups,fourstates,andthreeenvironmentalgroupsarechallengingitinfederalcourt.Notsurprisingly,industrygroupsandstatesgenerallyargueitgoestoofar;environmentalistssayitdoesn’tgofarenough.“Thefederalgovernmentisgivingresponsibilityformanagingthebirdtothesameindustriesthatarepushingittoextinction,”saysbiologistJayLininger.
题目: It can be learned from Paragraph 3 that unintentional harm-doers will not be prosecuted if they(). - A 、agree to pay a sum for compensation
- B 、volunteer to set up an equally big habitat
- C 、offer to support the WAFWA monitoring job
- D 、promise to raise funds for USFWS operations

扫码下载亿题库
精准题库快速提分

【正确答案:A】
题干问的是从第三段推出来:无意伤害的那些人是不会被检举的如果怎么样。根据题干定位到第三段首句“it would not prosecute….as long as ….”,题干中问的if即原文的as long as的同意替换,原文as long as的意思是:只要他们签署了计划。下一句说道,该计划要求个体和企业去支付基金。对应选项A选项“赞同支付赔偿”属于同义替换。

- 1 【阅读理解A】 We can infer from the first paragraph that().
- A 、most Americans regard tipping as a rational practice, though some of them dislike it
- B 、most Americans recognize the fact that tips encourage good service and make servants feel equal
- C 、tipping is unnecessary and unreasonable, but people in America have to, for it is a social custom
- D 、consumers only pay what they have to pay for a given service, because they don't like tipping
- 2 【阅读理解A】We can infer from the second paragraph that().
- A 、Turkey will soon catch the average GDP level of the 15 pre-2004 EU members
- B 、inflation rate in Turkey used to be very high
- C 、Turkey’s economy will keep growing at present rate
- D 、IMF’s economic program will help Turkey join the EU
- 3 【阅读理解A】 It can be learned from paragraph 1 that the biotech companies would like().
- A 、genes to be patentable
- B 、 the BIO to issue a warning
- C 、their executives to be active
- D 、judges to rule out gene patenting
- 4 【阅读理解A】 It can be learned from Paragraph 3 that young people tend to().
- A 、favor a slower life pace
- B 、hold an occupation longer
- C 、attach importance to pre-marital finance
- D 、give priority to childcare outside the home
- 5 【阅读理解A】From the fifth paragraph, we can learn that().
- A 、economy is now well on its way to recovery
- B 、economists are uncertain about consumer demand
- C 、corporate performance is generally not encouraging
- D 、businesses have been investing the way the Fed hoped
- 6 【阅读理解A】From Paragraph 2,we can infer that people would attribute the author's failures to_____.
- A 、the very fact that she is a woman
- B 、her involvement in gender politics
- C 、her over-confidence as a female astrophysicist
- D 、the burden she bears in a male-dominated society
- 7 【阅读理解A】From the first paragraph we can infer that all of the following persons are easily thrown intounemployment EXCEPT_____.
- A 、secretaries
- B 、stock clerks
- C 、managers
- D 、wholesalers
- 8 【阅读理解A】It can be learned from the passage that_____.
- A 、girls in a hunting society will have more sexual freedom than those in an agricultural society
- B 、people in modern society are more consumers than producers
- C 、women are playing a more and more important part in modern society
- D 、gender differences are reflected especially in brain volume
- 9 【阅读理解A】It can be learned from paragraph 4 that_____.
- A 、Straitford’s prediction about Ukraine has proved true
- B 、Straitford guarantees the truthfulness of its information
- C 、Straitford's business is characterized by unpredictability
- D 、Straitford is able to provide fairly reliable information
- 10 【阅读理解A】It can be inferred from paragraph 3 that_____.
- A 、shippers will be charged less without a rival railroad
- B 、there will soon be only one railroad company nationwide
- C 、overcharged shippers are unlikely to appeal for rate relief
- D 、a government board ensures fair play in railway business
热门试题换一换
- In mountainous regions, much of the snow that falls is()into ice.
- Theexample of what Plato thought in the passage shows that().
- 以一般读者为对象的评价建筑作品的著作,应当包括对建筑作品两方面的评价,一是实用价值,二是审美价值,否则就是有缺陷的。摩顿评价意大利巴洛克宫殿的专著,详细地分析评价了这些宫殿的实用功能,但是没能指出这些宫殿,特别是它们的极具特色的拱顶,是西方艺术的杰作。 假设以下哪项,能从上述断定得出结论:摩顿的上述专著是有缺陷的()。
- 如图所示, 小正方形的被阴影所覆盖,大正方形的被阴影所覆盖,则小、大正方形阴影部分面积之比为()。
- 若A={x|-4<x<4,x∈R},B={x|0≤x≤7,x∈R} ,则()。
- 研究人员报告说,动物脑部具有不同功能的区域占总脑量的比例是物种的一个重要特征。他们发现,在同物种中,不同个体之间的脑容量可能有明显差别,但脑部结构特征基本一致;而不同物种之间,结构特征就有较大差异。研究人员据此认为,脑部结构特征将有助于分辨不同物种间的亲缘关系。他们还指出,脑部结构的变化,通常标志着由进化产生了新的种群。例如,从较为原始的狐猴进化到现代的猴子;从猿进化到人,脑部的重要变化是新大脑皮层所占比例增加。 以下哪项能够从上述陈述中推出()。
- Directions:You are going to study at a foreign university. Write a letter inquiring about the specific information as regards accommodation, fees and qualifications there.
- (3)

亿题库—让考试变得更简单
已有600万用户下载
