公共英语考试
报考指南考试报名准考证打印成绩查询考试题库

重置密码成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

注册成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

当前位置: 首页公共英语考试PETS四级章节练习正文
2020年全国英语等级考试四级部分试题分享63
帮考网校2020-10-30 16:00
2020年全国英语等级考试四级部分试题分享63

小伙伴们,公共英语考试大家复习的怎么样了呢?下面是帮考网分享一些公共英语考试四级部分的复习资料,一起来看看吧!

阅读模拟题:

You do not usually get something for nothing.Now,a new study reveals that the evolution of an improved learning ability could come at a particularly high price:an earlier death.

Past experiments have demonstrated that it is relatively easy.through selective breeding to make rats,honey bees and-that great favourite of researchers-fruit flies a lot better at learning.Animals that are better learners should be competitive and,thus,over time,come to dominate a population by natural selection.But improved learning ability does not get selected amongst these animals in the wild.No one really understands why.

Tadeusz Kawecki and his colleagues at the University of Fribourg in Switzerland have measured the effects of improved learning on the lives of fruit flies.The flies were given two different fruits as egg-laying sites.One of these was laced with a bitter additive that could be detected only on contact.The flies were then given the same fruit but without an additive.Flies that avoided the fruit which had been bitter were deemed to have learned from their experience.Their children were reared and the experiment was run again.

After repeating the experiment for 30 generations,the children of the learned flies were com-pared with normal flies.The researchers report in a forthcoming edition of Evolution that although learning ability could be bred into a population of fruit flies,it shortened their lives by 15%.When the researchers compared their learned flies to colonies selectively bred to live long lives,they found even greater differences.Whereas learned flies had reduced their life spans,the long-lived flies learned less well than even average flies.

The authors suggest that evolving an improved learning ability may require a greater investment in the nervous system which takes resources away from processes that delay ageing.However,Dr.Kawecki thinks the effect could also be a by-product of greater brain activity increasing the production of Reactive Oxygen Species(ROS),which can increase oxidation in the body and damage health.

No one knows whether the phenomenon holds true for other animals.So,biologists,at least,still have a lot to learn.

1Past experiments prove selective breeding can make animals better_______

A.Commanders

B.Competitors

C.survivors

D.learners

答案:D

解析:细节题。从文章第二段第一句“Past experiments have demonstrated that it is relatively easy through selective breeding to make ratshoney bees and—that great favourite of researchers-fruit flies a lot better at learning可知,实验证明选择性繁殖可以提高动物的学习能力。

2In this experiment,scientists observed that________

A.some flies avoided the fruit without an addictive

B.some flies preferred the fruit with an addictive

C.the eggs of the flies were not damaged

D.the impact on the flies did not last long

答案:A

解析:推断题。从文章第三段第五句“Flies that avoided the fruit which had been bitter were deemed to have learned from their experience可知,那些果蝇通过学习能力的提升能够避开带有添加剂的水果,由此可以推断,果蝇已经有经验,看见同种水果也会避开,所以果蝇也会避开没有添加剂的同种水果。

3The forthcoming report says that_______

A.long-lived flies are better at laying eggs

B.long-lived flies are poorer in learning

C.learned flies have a relatively long life

D.learned flies live as long as average ones

答案:B

解析:细节题。从文章第四段最后一句“Whereas learned flies had reduced their life spansthe long—lived flies learned less well than even average flies可知,长命果蝇的学习能力低于普通果蝇。

4According to Dr.Kawecki,greater brain activity______

A.reduces oxygen consumption

B.regulates the nervous system

C.speeds up the ageing process

D.stabilizes the ageing process

答案:C

解析:推断题。从文章第五段最后一句“HoweverDrKawecki thinks the effect could also be a by—product of greater brain activity increasing the production of Reactive Oxygen Species(ROS)which Call increase oxidation in the body and damage health可知,奎克教授认为这种影响也可能是大脑活动产生活性氧的副作用,活性氧会增强身体的氧化并损害健康。由此可推断,大量的脑力活动会加速衰老。

5We learn from the text that_______

A.the research findings need to be tested further

B.biologists are doing similar research on other animals

C.the animal world usually follows the same universal laws

D.biologists are applying their findings to other areas

答案:A

解析:推断题。从文章最后一段“N0 0ne knows whether the phenomenon holds true for other animalsSobiologistsat leaststill have a lot to learn可知,生物学家们目前只对果蝇做了实验,还不知道其他动物是否有同样效果,他们还要去继续研究。

好了,以上就是今天分享的全部内容了,各位小伙伴根据自己的情况进行查阅,希望本文对各位有所帮助,预祝各位取得满意的成绩,如需了解更多相关内容,请关注帮考网!

声明:本文内容由互联网用户自发贡献自行上传,本网站不拥有所有权,未作人工编辑处理,也不承担相关法律责任。如果您发现有涉嫌版权的内容,欢迎发送邮件至:service@bkw.cn 进行举报,并提供相关证据,工作人员会在5个工作日内联系你,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。
公共英语考试百宝箱离考试时间535天
学习资料免费领取
免费领取全套备考资料
测一测是否符合报考条件
免费测试,不要错过机会
提交
互动交流

微信扫码关注公众号

获取更多考试热门资料

温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问免费为您解答,请保持电话畅通!

我知道了~!
温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问给您发送资料,请保持电话畅通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任联系您发送资料,请保持电话畅通!