公共英语考试
报考指南考试报名准考证打印成绩查询考试题库

重置密码成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

注册成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

当前位置: 首页公共英语考试PETS三级每日一练正文
2020年全国英语等级考试四级部分试题分享04
帮考网校2020-10-30 09:24
2020年全国英语等级考试四级部分试题分享04

小伙伴们,公共英语考试大家复习的怎么样了呢?下面是帮考网分享一些公共英语考试级部分的复习资料,一起来看看吧!

阅读理解:

A pioneering study by Donald Appleyard made the surprise sudden increase in the volume of traffic through an area affects a sudden increase in crime does.Appleyard observed this by fir house in San Francisco that looked much alike and had middle-class and working-class residents.The difference was that only 2,000 cars a day ran down Octavia in Appleyard’s terminology while Gough Street(MEDIUM street)had 9,000 cars a day and Franklin Street(HEAVY street)had around 16,000 cars a day.

Franklin Street often had as many cars in an hour as Octavia Street had in a day.Heavy traffic brought with it danger,noise,fumes,and soot,directly,and trash secondarily.That is,the cars didn’t bring in much trash,but when trash accumulated,residents seldom picked it up.The cars,Appleyard determined,reduced the amount of territory residents felt responsible for.Noise was a constant intrusion into their homes.Many Franklin Street residents covered their doors and windows and spent most of their time in the rear of their houses.Most families with children had already left.

Conditions on Octavia Street were much different.Residents picked up trash.They sat on their front steps and chatted with neighbors.They had three times as many friends and twice as many acquaintances as the people on Franklin.

On Gough Street,residents said that the old feeling of community was disappearing as traffic increased.People were becoming more and more preoccupied with their own lives.A number of families had recently moved.And more were considering it.Those who were staying expressed deep regret at the destruction of their community.

1Appleyard discovered that increase in the volume of traffic ______.

A.made people more violent

B.would lead to increase in crime

C.was accompanied by increase in crime

D.had the same effect on people as increase in crime

答案:D

解析:由第一段第一句a sudden increase in crime does可知答案为D

2Appleyard’s study focuses on the influence of ______.

A.traffic volume on the residents

B.rate of crime on the neighborhood

C.social classes on the transportation

D.degree of pollution on the environment

答案:A

解析:第一段第一句介绍了Appleyard研究的主要关注点,由A pioneering study by Donald Appleyard made the surprise sudden increase可知答案为A

3The author’s main purpose in the second paragraph is to ______.

A.discuss the problem of handling trash

B.suggest ways to cope with traffic problems

C.point out the disadvantages of heavy traffic

D.propose an alternative system of transportation

答案:C

解析:第二段里用很大的篇幅描写了heavy traffic会带来的问题,比如dangernoisefumes等等,所以第二段的主要目的是指出交通拥挤所带来的问题。

4What can we learn about Franklin Street

A.It is not a nice neighborhood for childre

B.People often throw trash out as they drive throug

C.People there have made friends with people on Octavi

D.People there own twice as many cars as people on Gough Stree

答案:A

解析:由第二段最后一句Most families with children had already left.这就说明了家长意识到了Franklin Street的文化氛围不适合孩子,这与A选项符合。

5People on Gough Street ______.

A.felt sorry that their block had been pulled down

B.felt indifferent about people moving out

C.thought their old community was gone

D.thought mostly of themselves

答案:D

解析:最后一段里有提到,People were becoming more and more preoccupied with their own lives.

好了,以上就是今天分享的全部内容了,各位小伙伴根据自己的情况进行查阅,希望本文对各位有所帮助,预祝各位取得满意的成绩,如需了解更多相关内容,请关注帮考网!

声明:本文内容由互联网用户自发贡献自行上传,本网站不拥有所有权,未作人工编辑处理,也不承担相关法律责任。如果您发现有涉嫌版权的内容,欢迎发送邮件至:service@bkw.cn 进行举报,并提供相关证据,工作人员会在5个工作日内联系你,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。
公共英语考试百宝箱离考试时间535天
学习资料免费领取
免费领取全套备考资料
测一测是否符合报考条件
免费测试,不要错过机会
提交
互动交流

微信扫码关注公众号

获取更多考试热门资料

温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问免费为您解答,请保持电话畅通!

我知道了~!
温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问给您发送资料,请保持电话畅通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任联系您发送资料,请保持电话畅通!