公共英语考试
报考指南考试报名准考证打印成绩查询考试题库

重置密码成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

注册成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

当前位置: 首页公共英语考试PETS五级技巧心得正文
2020年公共英语五级考试阅读模拟练习(06)
帮考网校2020-09-01 14:47
2020年公共英语五级考试阅读模拟练习(06)

小伙伴们,公共英语五级的考试大家复习的怎么样了呢?下面是帮考网分享的一些公共英语五级考试阅读部分的复习资料,一起来看看吧!

Part BIn the following article some paragraphs have been removed.For Questions 6670choose the most suitable paragraph from the list AF to fit into each of the numbered gapsThere is one paragraph which does not fit in any of the gaps.Mark your answers on ANSWER SHEET 1.

For a childhappiness has a magical nature.I remember making hideouts in newly-cut hayplaying cops and robbers in the woodsgetting a speaking part in the school play.Of courseKids also experience lowsBut their delight at such peaks of pleasure as winning a race or getting a new bike is unreserved.

In the teenage years the concept of happiness changes.Suddenly its conditional on such things as excitement. lovepopularity and whether that zit will clear up before night.I can still feel the agony of not being invited to a party that almost everyone else was going to.But I also recall the ecstasy of being plucked from obscurity at another event to dance with a John Travolta look.alike.

66.___________________

My dictionary defines happy asluckyorfortunate”,But I think a better definition of happiness isthe capacity for enjoyment.The more we can appreciate what we havethe happier we are.Its easy to overlook the pleasure we get from loving and being lovedthe company of friendsthe freedom to live where we pleaseeven good health.

67___________________

Laterpeace descended againand my husband and I enjoyed another pleasure--intimacy.Sometimes just the knowledge that he wants can bring me joy.

You never know where happiness will turn up next.When I asked friends what made them happysome mentioned apparently insignificant moments.I hate shopping,”0ne friend said,“but theres a clerk who always chats and really cheers me up.

68___________________

I get a thrill from driving.One day I stopped to let the school bus turn onto a side road.The driver grinned and gave me a thumbs-up sign.We were two allies in the world of mad motorists.It made me smile.

69___________________

Psychologists tell us that to be happy we need a mixture of enjoyable leisure time and satisfying work.I doubt that my great grandmotherwho raised l4 children and took in washinghad none of either.She did have a network of close friends and familiesand maybe this is what fulfilled her.If she was content with what she hadperhaps it was because she didnt expect life to be very different.

70___________________

While happiness may be more complex for usthe solution is the same as ever.Happiness isnt about what comes to usits about how we perceive what comes to us.Its the knack of finding a positive for every negative. and viewing a setback as a challenge.Its not wishing for what we havent hadBut enjoying what we do possess.

A.Another friend loves the telephone.Every time it ringsI know someone is thinking about me.

B.When we think about happinesswe usually think of something extraordinarya pinnacle of sheer delight and those pinnacles seem to get rarer the older we get.

C.In adulthood tlle things that bring profound joybirmlovemarriage--also bring responsibility and the risk of loss.Love may not lastsex isnt always goodloved ones die.For adultshappiness is complicated.

D.Weon the other handwith so many choices and such pressure to succeed in every areahave changed happiness into one more thing wegotta have.Were so self-conscious about ourrightto it that its making us miserable.So we chase it and equate it with wealth and successwithout noticing that the people who have those things areat necessarily happier.

E.I added up my little moments of pleasure yesterday.First there was sheer bless when I shut the last lunchbox and had the house for myself.Then I spent an uninterrupted morning writingwhich I love.When the kids came back homeI enjoyed their noise after the quiet of the whole day.

F.We all experience moments like these.Too few of us register them as happiness.

Part B(每小题2分。共计10)

短文赏析

孩提时代的快乐是神奇的,无穷无尽的,但是到了青少年时代,快乐就稍稍变了样子,种种烦恼开始出现,而成年之后,快乐就变得更加复杂,不再能够简单定义。作者认为,快乐应该被定义为享受的能力。我们应当能够从一切中得到乐趣,看到自己的幸福所在。每个人都有不同的快乐之源.与他人闲聊、接听电话、开快车等,都可能给不同的人带来快乐的感觉。心理学家说追求快乐应该能够放松,工作满意。作者认为,拥有金钱并不一定会带来快乐,快乐与否取决于个人对人生的态度和看待生活的方式,只有享受周围的一切才能与快乐相会。

答案及解析

66.C 【解析】文章第二段讲的是“In the teenage years”的事,故第三段顺理成章应讲“In adulthood…”。

67.E【解析】此空下段首词为“later”,而E中有“First”而且叙述内容一致。

68.A【解析】由此空上一段的“…one friend said…”可知此处应为:Anotherend…。

69.F【解析】此空上两段为作者及她朋友对幸福的诠释,所以此空应为总结。

70.D【解析】由此空上下两段可知只有D放在此处才能使上下文连贯。

好了,以上就是今天分享的全部内容了,各位小伙伴根据自己的情况进行查阅,希望本文对各位有所帮助,预祝各位取得满意的成绩,如需了解更多相关内容,请关注帮考网!

声明:本文内容由互联网用户自发贡献自行上传,本网站不拥有所有权,未作人工编辑处理,也不承担相关法律责任。如果您发现有涉嫌版权的内容,欢迎发送邮件至:service@bkw.cn 进行举报,并提供相关证据,工作人员会在5个工作日内联系你,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。
公共英语考试百宝箱离考试时间535天
学习资料免费领取
免费领取全套备考资料
测一测是否符合报考条件
免费测试,不要错过机会
提交
互动交流

微信扫码关注公众号

获取更多考试热门资料

温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问免费为您解答,请保持电话畅通!

我知道了~!
温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问给您发送资料,请保持电话畅通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任联系您发送资料,请保持电话畅通!