雅思考试
报考指南考试报名准考证打印成绩查询考试题库

重置密码成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

注册成功

请谨慎保管和记忆你的密码,以免泄露和丢失

当前位置: 首页雅思考试阅读模拟试题正文
2020年雅思考试阅读部分精选习题及答案(12)
帮考网校2020-10-13 11:02
2020年雅思考试阅读部分精选习题及答案(12)

小伙伴们,雅思考试大家复习的怎么样了呢?下面是帮考网分享的雅思考试阅读部分的练习题,一起来看看吧!

雅思阅读练习及答案:

Hackers target the home front2

10. According to Mark Sunner, chief technology officer of Messagelabs, the number of malicious emails targeted at individuals has been increasing. Two years ago they were being seen once every two months, but now they are seeing one or two a day. This has been accompanied by an increase in quality in the creation of Trojans and spyware.

11. "The hackers are now aiming to take over computers, particularly those of home users. Some of the malicious software that we are routinely seeing for that purpose will have its own antivirus system built into it so that they can kill off the programs of their competitors."

Increased vigilance

12. Tony Neate, the head of Get Safe Online, a government-funded organisation set up to raise awareness among UK businesses of computer criminals, says: "There is now an attempt to target individuals within UK businesses - including the banking sector. What is happening is that crime is doing what it always does, which is look for the weakest link. Home working is where they perceive a weakness.

13. "This points to a need for increased vigilance and security by those working from home and by those responsible for letting them work from home. For home working to be effective, security needs to be as effective as if working in an office."

(667 words)

Questions 1-4Answer the questions below using NO MORE THAN THREE WORDS from the passage for each answer.

1. What do the hackers use to attack the computer system of the Royal Bank of Scotland?

2. Which word is most likely to be used by hackers to describe home computers?

3. What do the majority of people in the UK prefer?

4. How do hackers collect information so as to compose emails?

5. What do hackers obtain illegally to gain access to bankscomputer network?

Questions 5-12Complete the sentences below with words from the passage.

Use NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.

6. The use of login details of VPNs by criminals does not necessarily result in any ______________.

7. Royal Bank of Scotland claimed that they are not the only victim of ______________.

8. Corporate networks will be another target of hackers with improved _______________.

9. The attacks on individuals have been greatly increased within _______________.

10. With ________________, software used by criminals can eliminate its competing programs.

11. Home users are chosen as a target because they are considered as a __________ .

12. Get Safe Online is calling for an increase in _____________ to ensure safe home working.

Answers Keys:

1.答案:personalised emails/keyloggers (见第1段第2句:For the past year, Royal Bank of Scotland has been fighting systematic attempts to break into its computer systems from hackers who have sent personalised emails containing keyloggers to its senior management.)

2.答案:vulnerable (见第2段: The hackers make the assumption that the computers being used outside the work environment are more vulnerable than those protected by a corporate IT department. )

好了,以上就是今天分享的全部内容了,各位小伙伴根据自己的情况进行查阅,希望本文对各位有所帮助,预祝各位取得满意的成绩,如需了解更多相关内容,请关注帮考网!

声明:本文内容由互联网用户自发贡献自行上传,本网站不拥有所有权,未作人工编辑处理,也不承担相关法律责任。如果您发现有涉嫌版权的内容,欢迎发送邮件至:service@bkw.cn 进行举报,并提供相关证据,工作人员会在5个工作日内联系你,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。
雅思考试百宝箱离考试时间484天
学习资料免费领取
免费领取全套备考资料
测一测是否符合报考条件
免费测试,不要错过机会
提交
互动交流

微信扫码关注公众号

获取更多考试热门资料

温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问免费为您解答,请保持电话畅通!

我知道了~!
温馨提示

信息提交成功,稍后帮考专业顾问给您发送资料,请保持电话畅通!

我知道了~!

提示

信息提交成功,稍后班主任联系您发送资料,请保持电话畅通!